De natuur en geld zijn twee thema’s die mij al mijn hele leven boeien. Het lijkt tegenstrijdig, maar het is voor mij zo natuurlijk dat ik deze twee in mijn werk heb gecombineerd. Het gevoel dat in de natuur alles in harmonie is, staat aan de basis van mijn programma en mijn coachactiviteiten voor ondernemers. Geld is daarbij geen vies woord. Geld is energie en onmisbaar bij het behalen van jouw groene doelen. In mijn wereld van genoeg ondernemen mensen vanuit vertrouwen en dankbaarheid. Ik laat jou graag kennis maken met de wereld van genoeg.

jij hebt van je missie je beroep gemaakt? Ik ook!

Ik ben geboren in Zweden, een land waar men nog leeft met de seizoenen en waar de natuur een grote rol speelt in het dagelijks leven. Ik voel me al mijn hele leven onlosmakelijk verbonden aan alles wat met de aarde, natuur, dieren en het buitenleven te maken heeft. Het heeft mij altijd aangetrokken en ik haal er mijn energie vandaan. Daarnaast was ik, als kind van spaarzame ouders, ook altijd bezig met geld. Ik spaarde trouw mijn zakgeld.

Toen ik begon met ondernemen was dat vooral praktisch van aard. Ik had vier kleine kinderen en deed mijn werk in de vrije uurtjes. Ik nam ondernemers de administratie (iets waar zij zelf vaak een enorme hekel aan hadden) uit handen en deed de belastingaangifte. Ik ontmoette zo steeds meer duurzame, groene en sociale ondernemers en merkte dat die financieel vaak slecht voor zichzelf zorgden. Gewoon omdat ze al hun tijd staken in het werken voor hun maatschappelijke doel én omdat geld verdienen aan een goed doel iets onverenigbaars was in hun ideale wereld.

Zonder genoeg, geen overvloed! Ik geloof in een wereld van genoeg voor iedereen. Een wereld die niet is gebaseerd op onttrekken van (w)aarde, maar juist het toevoegen van waarde. Een tijd waarin belemmerende overtuigingen over geld plaatsmaken voor vertrouwen in genoeg voor iedereen en de aarde. Barbro

 

Geld verdienen én iets goeds voor de wereld doen, het kan wél!

Maar wat als het nou eens wél kan, dacht ik. Geld verdienen én iets goeds doen voor de wereld? Mijn missie werd steeds duidelijker.

Ik begon me steeds meer te verdiepen in het gedachtengoed van de wereld van genoeg, het arrigato-principe, las inspirerende boeken zoals ‘The soul of Money’ van Lynne Twist, volgde workshops en deed opleidingen op het gebied van geld, natuur en duurzaamheid. Mijn 3 grote passies.

Mijn missie valt nu samen met wie ik als persoon ben en de wereld die ik voor ogen heb. Ik help jou graag te leven en ondernemen vanuit ondernemerskracht, helemaal afgestemd op jouw natuurlijke ondernemersstrategie en jouw wereld van genoeg. Daarvoor zet ik graag alles in wat ik de afgelopen jaren geleerd heb. Ik heb er zin in je te ontmoeten.

mail Barbro