Mijn levens- en werkfilosofie is de wereld van genoeg. In Zweden, mijn geboorteland, wordt dit principe Lagom genoemd. Vrij vertaald betekent het: niet teveel, niet te weinig, precies genoeg. Ik geloof er heel erg in dat je gevoel van genoeg, bepaalt hoe gelukkig je bent. De wereld van genoeg gaat niet alleen over wat wij nodig hebben om een goed leven te leven. In de wereld van genoeg heeft de aarde ook een belangrijke stem. Je neemt niet meer van de aarde dan nodig en geeft ook terug. Wat je doet verstoort het evenwicht niet, maar draagt bij aan herstel. Je onttrekt geen waarde zonder waarde terug te brengen. Er is genoeg voor iedereen.

Vergroot je impact waar je van droomt door een stevige financiële basis.

Mijn unieke programma waarbij ik jou in 9 maanden help je natuurlijke ondernemerskracht te ontwikkelen en jouw wereld van genoeg te gaan leven.

Natuurlijk ondernemen in de wereld van genoeg

Ik bied een doorlopend (financieel) ondernemerstraject aan waarin we aan de slag gaan met hoe jij je in je leven en bedrijf wil voelen en wat dat betekent voor je ondernemersdoelen. Samen bouwen we de stevige basis van je bedrijf, zetten jou in je kracht als ondernemer en stippelen de reis uit naar je droomleven. Jouw wereld van genoeg!

Dit is een programma van 9 maanden met optie tot verlenging, omdat ik uit ervaring weet dat je in het ondernemerschap steeds weer opnieuw moet kijken naar je dromen, doelen en naar welke uitdagingen er op je pad komen, is er de mogelijkheid om daarna nog met mij te blijven werken.

ik wil meer informatie over het traject

Mijn unieke aanpak waarin ik mijn financiële kennis combineer met life- en natuurcoaching, zet ik in om jouw basis zo stevig te maken dat je hiermee jouw gewenste levens- en ondernemers doelen kan bereiken. Aan het eind van dit traject sta je als ondernemer in je natuurlijke kracht. Je voelt je genoeg, je ervaart dat je genoeg hebt en je draagt als ondernemer genoeg bij aan het beter en mooier maken van deze wereld.

Hoe wil jij je diep van binnen voelen? Waar zit je allergrootste verlangen? Hoe voelt dat? Hoe ziet dat eruit?
We gaan in dit blok van 3 modules op onderzoek uit naar jouw zielsverlangen, je missie, je levensdoel. Dit doen we onder anderen door te werken met Life Design opdrachten zoals de wensboom.

Dit blok bestaat ook weer uit meerdere modules waarbij we concreet gaan maken waar je nu staat, waar je naartoe wilt, wat er voor nodig is om daar te komen en hoe je je doelen gaat behalen. We werken vanuit je gevoel, je dromen en verlangens uit blok 1 toe naar een heel concreet droomplan waarin er getallen en cijfers op papier komen. Jouw Genoeg!

Dit blok bestaat uit meerdere modules en gaat over routine krijgen, volhouden, bijsturen en finetunen. Hoe ga je ervoor zorgen dat je bij jezelf blijft, je niet laat afleiden van je doel, zodat je uit die cirkel komt en echt dat leven kan gaan leiden wat je wilt en wat voor jou bestemd is.

ik werk momenteel aan de laatste details van dit traject.

Wil je meer weten, klik op de button hiernaast, dan ontvang je als allereerste meer informatie over mijn aanbod.